Преди поредните избори службите за сигурност и правилни вътрешни работи пак

...
Преди поредните избори службите за сигурност и правилни вътрешни работи пак
Коментари Харесай

7 хватки в борбата с изборната търговия

Преди следващите избори службите за сигурност и верни вътрешни работи пак се задействаха да търсят и предотвратяват схеми за пазаруване на гласове и всевъзможни закононарушения срещу политическите права на популацията. 
Министерство на вътрешните работи под палката на енергичния Бойко Рашков разрушава схеми из цялата страна. 
Успоредно с него взаимно звено на същата тематика се сътвори сред ДАНС и Иван Гешев - прокуратурата се събра с дансаджиите в един пестник против търговията с гласове, само че на Бойко Рашков това не му хареса. 
Той даже счита, че другите две служби ще се пробват да пречат на Министерство на вътрешните работи в битката с позорното събитие. 
Това демонстрира единствено, че службите у нас са овладени от разнообразни групировки, които враждуват между тях - има разделяне на управляващите! 
Кои са положителните и кои са неприятните в тая игра, всеки взема решение съгласно благосклонностите си, всеки сами си ПРЕЦЕНЯ, както е известният в последно време израз - такова е отношението към институциите у нас и образуването на доверие към тях. 
Това проличава също и от реакциите за решението на Конституционния съд по проблема с двойното поданство на Кирил Петков. Всеки възприема решението на съда съгласно благосклонностите или антипатиите си към Кирил Петков. Половината народ вика - неприятен Конституционен съд, неприятен, неприятен! Другата половина народ вика: евала на конституционните съдии, добре го рекнаха!
Но да оставим към този момент този проблем на националното разделяне, с цел да се съсредоточим в главната тематика - по какъв начин да помогнем на разединените служби в битката с проведената изборна престъпност. 
Ето 7 хватки - научен жанр. 
***
1. Да притеглим освободения запас от " Делта гард "! Министерство на вътрешните работи започва процедура по лишаване на лиценза на емблематичната охранителна компания, считана за близка до Бойко Борисов и прокуратурата. Според оповестени следствия на Антикорупционния фонд, " Делта гард " са звено за силови поръчки на прокуратурата и определени мутри. Дори да е по този начин, в структурите на огромната компания позитивно работят доста свестни и смели момчета, които могат да се ангажират в интерес на Доброто. Ще респектират който би трябвало, ще охраняват бюлетините и съвестта на гласоподавателя, ще оказват помощ за чистия избирателен развой в Родината. Само им би трябвало умно управление и малко следен катарзис. Индже Войвода също е бил бандит, преди да стане крило за клети сюрмаси. 
2. Държавата да отдели запас да купува гласове по съвест.  Вместо да си продават гласа на спекуланти и негодници, българските жители би трябвало да си продават гласа на страната и да гласоподават по съвест. Щом има дотации за партиите, за какво няма за жителите? Държавата би трябвало да влезе уверено в този бизнес и в случай че не стане монополист, най-малко да е от мощните играчи.
3. Да се пускат клюки, че който не гласоподава по съвест, ще му сменят пола, ще бъде чипиран и Дядо Торбалан ще го отнесе с чувала бюлетини. Преди 10 ноември ченгеджийските клюки се разпространяваха през кварталните доносници. Сега слуховете и суеверията се размятат от сходни тъмни тролски субекти в интернет. Има си разновидности и в тоя бизнес да се вложи виновна държавническа мисъл. 
4. Да се пуснат още по-страшни клюки - който не гласоподава по съвест, Конституционният съд ще го конституира като трети пол и джендър-сифилистик. 
5. Да се снимат " документални " филми с разстрели по стадионите на изборни търговци и техните детайли. И те ще се популяризират анонимно в интернет, тъй като българите имат вяра повече на халюцинации в интернет, в сравнение с институциите си. 
6. Да се раздават зелени документи за гласувалите по съвест. И без това народът избира подправени документи, по-добре това да е обвързано с гласуването. Проверката на съвестта ще се прави през данните на смарт телефоните, каквито имат към този момент и най-бедните гласоподаватели. Следейки данните в телефоните, държавното управление в действителност може да дефинира действителните политическите пристрастия на всеки. Ако съответстват с действително подадения глас - значи жителят е дал своя вот по съвест. Това по натурален път ни води до идната стъпка в точка 7. 
7. Службите, които наблюдават телефоните, напряко да дефинират кой по какъв начин би дал своя вот по съвест и да не харчим непотребни запаси за реплика на избори. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР